طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل, soup vermishel ,سوپ رشته ای,طرز تهیه سوپ ورمیشل,دستور پخت سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل یکی از سوپ هایی است که بیشتر برای سرماخوردگی و تقویت بیماران تهیه می شود. این سوپ با نام سوپ رشته فرنگی هم شناخته می شود.

مواد لازم سوپ ورمیشل

ورمیشل    نصف بسته

هویج    ۳ عدد

عصاره مرغ    ۲ عدد

سیب زمینی    ۲ عدد

رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

جعفری    به میزان لازم

فلفل سیاه    به میزان لازم

نمک    به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و ۱۰ لیوان آب داخلش می ریزیم سپس عصاره های مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در این مرحله هویج و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم.

و پس از جوش آمدن آب مرغ هویج و سیب زمینی نگینی شده را داخلش می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی و هویج پختند و نرم شدند ، رب گوجه فرنگی را در یک ظرف جداگانه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم.

در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم تا رب گوجه فرنگی به سوپ رنگ بدهد. پس از این کار رشته ورمیشل را اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه سوپ جا افتاد باید جعفری را اضافه کنیم.

برای این منظور جعفری ها را به صورت ساطوری خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه جعفری را اضافه کردیم حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا جعفری بپزد پس از آن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را به همراه لیمو سرو می کنیم.

 


علی ملی کنیم ,قابلمه ,ورمیشل ,تهیه ,جعفری ,لازم ,میزان لازم ,گوجه فرنگی ,قابلمه اضافه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ای کاش کلاغه برسه به خونش !!!!! eTomCl shop Betadine خنیاگر موضوعات روز آیروموزیک ثبت شرکت در ترکیه پرسش مهر 98-99 | ارائه انواع مقاله و داستان و انشا و سایر آثار